Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد کیاشمشکی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص رعایت پروتکل‌ها در پیست‌های دیزین و دربندسر عنوان کرد: قبل از بازگشایی پیست پروتکل‌های بهداشتی را به ما دادند، این درحالی است که کارکنان ما کاملاً همه چیز را رعایت می‌کنند، ضدعفونی‌ها صورت می‌گیرد، زدن‌ ماسک و فاصله گذاری اجتماعی نیز از مواردی است که کارکنان همیشه رعایت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره اینکه با توجه به ظرفیت پیست‌ها در زمان کرونا چقدر از دربندسر استفاده می‌شود، عنوان کرد: ظرفیت ۳ هزار و ۶۰۰ نفر است که باید ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت‌ها صورت بگیرد، یعنی حدود ۱۸۰۰ نفر اما ما احتیاط را رعایت کردیم. در زمان بلیت‌فروشی اینترنتی ۷۵۰ بلیت می‌فروشیم و ۲۰۰ تا ۳۰۰ بلیت را هم برای کسانی می‌گذاریم که حضوری مراجعه می‌کنند.

مدیرعامل دربندسر در خصوص آسیبی که کرونا در این مدت به پیست‌های اسکی زده، خاطرنشان کرد: ما در سال گذشته ۲.۵ ماه تعطیل بودیم، امسال هم نمی‌توانیم از ظرفیت کامل استفاده کنیم که همین موضوع از نظر اقتصادی تاثیر زیادی می‌گذارد. درخواست وام دادیم اما متاسفانه رسیدگی نکردند، این موضوع را هم به وزارت ورزش و هم بانک مطرح کردیم اما دریافت وام با ۱۸ درصد بهره برای ما مقدور نیست.

کیاشمشکی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما پیست دیزین را هم در اختیار گرفته‌اید شرایطی چگونه است، یادآور شد: ما ضرر هنگفتی دادیم؛ پیست را ۳ سال با ۳۵ میلیارد تومان اجاره کردیم اما فکر می‌کنم بتوانیم این مبلغ را به دست آوریم. البته با توجه به اینکه نیروهای کاری از قشری هستند که نیاز به کار دارند باید حواسمان به آنها باشد. ما در هر ماه برای هر دو پیست ۶۰۰ میلیون تومان به کارکنان حقوق پرداخت می‌کنیم.

مدیرعامل دربندسر درباره اینکه با توجه به تمرینات ملی پوشان اسکی در پیست، آیا فدراسیون در این خصوص هزینه پرداخت می‌کند یا خیر، اظهار داشت: ما یک ریال هم نمی‌گیریم و تمرینات آنها رایگان است. شما ببینید مجموعه آزادی دولتی است اما برای برگزاری مسابقات فوتبال اجاره پرداخت می‌شود اما به ما که می‌رسد می‌گویند کمک کنید.

کیاشمشکی همچنین در پاسخ به این سوال که هزینه استفاده از پیست اسکی چقدر است، گفت: برای یک روز کامل ۲۵۰ هزار تومان که البته با ارزش افزوده محاسبه شده است.

وی با اشاره به اینکه لازم است مراجعان در پیست پروتکل‌ها را رعایت کنند، خاطرنشان کرد: ما روز گذشته هزار تا ۱۲۰۰ نفر مراجعه‌کننده داشتیم بنابراین مجبوریم از تله کابین ۱۲ نفره به تعداد ۵-۶ نفر استفاده کنیم. ما همه جا را ضدعفونی می‌کنیم اما لازم است مراجعان حتما شرایط را رعایت کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پیست اسکی دیزین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۵۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد اولیه خسارت به زیر بخش‌های کشاورزی این استان در اثر سیل اخیر را ۴۸ هزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، سمیه سلیمی با بیان اینکه این خسارت ناشی از سیل و تگرگ هفته دوم اردیبهشت‌ماه است، اظهار داشت: بیشترین خسارت به زیربخش زراعی و در سطح 53 هزار و 166 هکتار وارد شده که برآورد اولیه آن مبلغ 28 هزار میلیارد ریال است.

به گفته وی، مزارع کلزار، گندم، جو، سبزی و صیفی جات از جمله محصولات خسارت دیده در این حادثه هستند.

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی فارس برآورد خسارت وارده به زیربخش باغبانی را 18 هزار و 400 میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سطحی معادل 15 هزار و 500 هکتار از باغات گل محمدی، مرکبات، انگور، بادام، گردو و سایر محصولات باغی در این حادثه دچار خسارت شده‌اند.

سلیمی تصریح کرد: در زیربخش دامی خسارت وارد شده به 180 راس دام سبک، هزار کندوی زنبور عسل، یک استخر پرورش ماهی، 16 تن علوفه و خوراک دام و 30 باب جایگاه دام، در مجموع 217 میلیارد ریال برآورد شده است. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های بخش کشاورزی استان فارس بیان کرد: 180 کیلومتر جاده بین مزارع، 60 کیلومتر کانال آبرسانی، 21 رشته قنات، 2 طرح تغذیه مصنوعی و 31 هزار مترمربع تاسیسات مزارع خسارت دیده‌اند که برآورد اولیه آن مبلغی معادل هزار و 550 میلیارد ریال است. 

رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات بخش کشاورزی جهاد کشاورزی فارس، برآورد خسارت وارده به ایل راه‌های عشایری این استان در سطح 153 کیلومتر را 20 میلیارد ریال اعلام کرد.

انتهای پیام/424/

دیگر خبرها

  • خسارت ۴۸ هزار میلیارد ریالی سیل به بخش کشاورزی فارس
  • وقتی از یک پل می توان پول هنگفت درآورد!
  • فرار 60 متری و شلیک به قلب استقلال!
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • ملی‌پوشان فوتسال به دیدار رئیس جمهور می‌روند
  • جریمه سنگین ویسی در آستانه بازی با تراکتور؛ مدیرعامل باشگاه: حقمان را پس می‌گیریم
  • اعلام ورزشگاه محل برگزاری سه مسابقه خانگی آبی پوشان جنوب
  • سپاهان: این داور را نمی‌خواهیم!
  • پیست موتورسواری غیراستاندارد بندرعباس، چالشی جدی
  • پیست موتورسواری بندرعباس غیراستاندارد و حادثه‌آفرین ‌است