Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، چند کیلومتر که از تهران دور شویم دیگر هیچ‌چیز شبیه به این شهر دود گرفته و پرترافیک نیست. وقتی به زمین برفی دیزین می‌‌‌رسیم ،سفیدی کوه‌ها چشم را می‌زند و این برای ما که فوقش یک یا دو روز در سال برف می‌بینیم اتفاق نادری است.

پیست دیزین در ۷۴ کیلومتری شهر کرج است، این پیست ۱۲۳ کیلومتر هم از تهران تا جاده چالوس فاصله دارد ، مسیر جاده چالوس بسیار سر راست است؛ باید بعد از هتل گچسر وارد ورودی ولایت‌رود شویم تا به دیزین برسیم، اگر به ترافیک برنخوریم این راه را دوساعت و نیمه طی می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شاید کمتر کسی این فکر به سرش بزند که می‌توان از کوهستانی برفی که سالیان دراز میزبان اسکی سواران بی شماری بوده است، مامنی ساخت از جنس گل‌های رنگارنگ که هر انسانی را مبهوت زیبایی و قدرتش کند.

با فرارسیدن فصل گرما و آب شدن برف‌های کوهستانی باید فرصت را غنیمت دانست و در کنار خانواده، به جایی سفر کرد که آدمی را با گل‌های زیبا و رنگارنگ پیوند می‌دهد.

گل‌هایی که هارمونی هستی را به صدا درمی آورند

وقتی وارد بزرگترین پیست اسکی غرب آسیا یعنی دیزین می‌شوید با بزرگترین دشت گل‌ لاله روبرو می شوید،دشتی پر از گل های لاله ،کوکب و داوودی که چشم های تماشاگران طبیعت را جلایی دوباره می دهد.

طبیعت دیزین در بهار سخاوتمندتر از همیشه است، دشت‌ها سرسبز، چشمه‌ها و آبشارها پرآب و مزارع پرگلند. جایی دور از شهر و در دل کوه‌ که خبری از هیاهو نیست و تنها دشت لاله های  زیبا خیره تان می کند.زیبایی دشتی که در بهار لباسی از گل‌های رنگارنگ به تن می‌کند و در باد بهاری می‌رقصد شما را شگفت‌زده می‌کند و نمی‌گذارد لحظه‌ای چشم از آن بردارید.

این روز‌ها که مردم نمی‌توانند در اماکن بسته تردد زیادی داشته باشند و به خاطر بیماری کرونا مجبور به ماندن در خانه هایشان هستند،می‌شود از این طبیعت زیبا در کنار خانواده  نهایت استفاده را برد.

محمدرضا پهلوانی، مجری طرح کشت گل‌های لاله در دیزین می گوید: با کاشت ۱۲ میلیون قطعه گل لاله ،کوکب ،داوودی و سینره درمیان صدگونه گیاهی خودرو توانستیم به غیر از فصل زمستان در دیگر فصل ها نیز میزبان گردشگران در دیزین ، قلب رشته کوه های جنوبی البرز باشیم.

او  با بیان این که در سال اول ۴۰ هکتار از این کوهستان زیر کشت گل رفته است، می گوید: ۳۰۰ هکتار از۵۶۰ هکتار وسعت پیست اسکی دیزین زیرکشت لاله ها رفته است.

پهلوانی با تاکید براین که در این مکان تفریحی همه دستورالعمل های بهداشتی برای جلوگیری از شیوع کرونا رعایت می شود، می افزاید: این کوهستان پر از گل بهترین مکان برای آرامش روح وجان به دور از هیاهوی شهری است.

فتحی با اشاره به بازدیدکنندگان این دشت پرگل می‌گوید: از جاده چالوس می‌گذشتیم و به طور اتفاقی تصمیم گرفتیم سری هم به دیزین بزنیم ،در اینجا  لاله‌های کوهستانی در رنگ‌های مختلفی دیده می‌شوند و سبد سبد شادی را به محیط اطرافشان می‌بخشند.

صادقی دیگر بازدیدکننده دشت لاله‌ها می‌گوید: به قدری در دنیای ماشینی امروز دغدغه‌ها و افکار بدی به سراغمان آمده است که گاهی فراموش می‌کنیم زندگی تنها توجه به مادیات نیست.

محمدی دیگر بازدیدکننده مجموعه دیزین می‌گوید: ترجیح دادم به جای اینکه فرزندم وقتش را با فضای مجازی و بازی‌های رایانه‌ای بگذراند به طبیعت بیاید و شادابی و نشاط را در دنیای واقعی تجربه کند.

درب دیزین با لاله هایش به روی مردم باز شد

سولقانی، مسئول سابق پیست اسکی دیزین می‌گوید: پیست دیزین پتانسیل‌های زیادی را داراست و به مدت سه ماه برای اسکی سواری مورد استفاده قرار می‌گیرد اما امروز در کنار ورزش ،پیست اسکی دیزین باغ لاله ها شده است تا چشم های طبیعت دوستان را خیره کند و باعث درآمدزایی و اشتغال جوانان جاده چالوس شود.

سولقانی می گوید:دشت لاله‌ها  علاوه بر محیطی سالم و مفرح برای اقشار جامعه امروز باعث کارآفرینی و اشتغال زایی جوانان زیادی شده است. 

او می گوید:علاوه بر پیست اسکی و دشت لاله ها، مجموعه دیزین پتانسیل‌ بیشتری برای کار آفرینی و اشتغال زایی دارد، اما برای رسیدن به این مهم نیاز به کارشناسی و مدیریت سازنده داریم.

پهلوانی، مجری طرح کشت گل‌های لاله در دیزین می‌گوید: اشتغال آفرینی در بخش گردشگری موضوعی است که مسئولان ما از آن غافل بودند و دشت گل‌های لاله فرصت بزرگی برای البرز است تا صنعت گردشگری متحول شود.

مجری طرح کشت گل‌های لاله در دیزین نیز می‌افزاید: ایده کشت گل‌های لاله از مدت‌ها قبل در ذهن من بود و تصمیم گرفتم این کار را با کمک بخش خصوصی انجام دهم تا آزادانه‌تر کار کنم.

او  می گوید: قرار است امسال چنین پروژه‌ ای از دشت گل  را در توچال بنا کنیم.

پهلوانی می افزاید: این ایده زمانی در ذهنم شکل گرفت که به جوانان برای اشتغال فکر می کردم ،گل‌هایی که می‌توانند صنعت گردشگری را در البرز رونق دهند .

کلهر،معاون پیست دیزین می‌گوید: پیست دیزین یک پیست زمستانه بود که حدود ۱۲۳ پرسنل داشت و با پایان یافتن فصل زمستان تعداد پرسنل‌های ما به ۴۰ نفر می‌رسید. اما در سال جاری با افتتاح دشت گل‌های لاله تعداد پرسنل ما به ۹۰ نفر رسید.

او می‌افزاید: دیزین آب و هوای خوبی دارد و برای اولین بار است که از یک پیست اسکی برای کشت گل‌های لاله استفاده می‌شود. در آینده برنامه اسب سواری، دوچرخه سواری و موتورسواری را در دیزین تاسیس خواهیم کرد.

پیست دیزین و دیگر پیست‌های اسکی کشور می‌توانند به منبع خوبی برای اشتغال زایی و کارآفرینی تبدیل شوند. این اتفاق نیازمند همکاری همگانی مسئولان و برنامه‌ای مدون است.

برای کارآفرینی به  یک جو همت نیاز است

با توجه به رکود به‌ وجود آمده در اثر شیوع کرونا از جمله مزایای این طرح علاوه بر رونق صنعت گردشگری، جذب توریست خارجی و تأمین نیاز مصرفی شهرداری‌ها و جشنواره‌های گل و گیاه در کشور است.

به نظر می رسد با حمایت بیشتر مسئولان و همت جوانان این مرز و بوم می توان چنین نوآوری هایی خلق کرد که باعث درآمدزایی و اشتغال برای جوانان باشد .

استان البرز علیرغم کوچک بودن از لحاظ اقلیمی ظرفیتی دارد که هیچ کجای دنیا این ظرفیت وجود ندارد و آن هم داشتن درجه دماهای متفاوت در مناطق مختلف استان است به طوری که هوای تابستانی و زمستانی را همزمان در استان می توان تجربه کرد.

با وجود این پتانسیل می توان البرز را به پایتخت گل لاله نه تنها در ایران بلکه در دنیا تبدیل کرد که در ماه های مختلف در یک از نقطه از استان این گل را کشت، پرورش و به نمایش بگذاریم.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

انتهای پیام/د.ش

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پیست دیزین دشت لاله کشت گل های لاله دشت لاله ها جاده چالوس پیست دیزین پیست اسکی دشت گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۵۷۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی

نشست معاون اول رییس جمهور با فعالان صنعت پتروشیمی صبح امروز برگزار و مقرر شد قرارگاه حل و پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی و همچنین قرارگاه توسعه این صنعت تشکیل شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر در نشست فعالان صنعت پتروشیمی با اشاره به تعامل و رابطه خوب و سازنده دولت سیزدهم و فعالین صنعت پتروشیمی تاکید کرد: باید انتظارات دو طرفه دولت و پتروشیمی برآورده شود که در این راستا قرارگاه پیگیری مسائل و مشکلات صنعت پتروشیمی در حوزه معاون اول رییس جمهور ایجاد خواهد شد.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: علاوه بر تشکیل قرارگاه رفع مسائل و مشکلات پتروشیمی یک قرارگاه توسعه این صنعت با سه برنامه کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت برای جهش تولید در بخش پتروشیمی برنامه ریزی و ایجاد شود.

مخبر ادامه داد: باید طرح های کوتاه مدت ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود و برنامه ریزی و اقدام لازم برای بهره برداری از طرح ها و پروژه های بزرگ پتروشیمی در سال جاری نهایی شود و همچنین در جلسات منظم قرارگاه توسعه برنامه ریزی میان مدت سه ساله با جمع بندی دستگاه های مربوطه در راستای تسهیل امور و رفع موانع بصورت مستمر دنبال خواهد شد و اقدامات بلند مدت نیز با توجه به مزیت های کشور در این قرارگاه تدوین شود.

وی با تاکید بر اینکه نفت، گاز و پتروشیمی جزو مزیت های جدی کشور است، خاطر نشان کرد: تاکنون سرمایه گذاری لازم در زمینه گاز و پتروشیمی انجام نشده است و نتوانسته ایم در صادرات گاز در جهان پیشرو باشیم و انتظار می رود در سال جاری با راهبرد جهش تولید و راه حل مشارکت مردمی و همچنین اعتماد بازار سرمایه، فعالان اقتصادی و مردم به صنعت بزرگ پتروشیمی در راستای جهش تولید، شاهد عملکرد بیش از گذشته این بخش در اقتصاد کشور باشیم.

مخبر بر ضرورت تامین انرژی،‌ برق و آب مورد نیاز پتروشیمی ها با تکیه بر انرژی های تجدید پذیر و همچنین طرح های شیرین سازی آب توسط شرکت های پتروشیمی تاکید کرد.

معاون اول رییس جمهور تعاملات و دیپلماسی بین المللی دولت سیزدهم را فرصتی بسیار مناسب برای جذب سرمایه گذاری خارجی عنوان و تاکید کرد: جذب سرمایه خارجی و بازار سرمایه باید در اولویت شرکت های پتروشیمی قرار گیرد و با توجه به اینکه توسعه زنجیره پایین دستی یکی از مهم ترین ظرفیتهای مشارکت بخش خصوصی است، ضرورت دارد در دستور کار شرکت‌های پتروشیمی قرار گیرد تا زمینه های حضور و فعالیت مردم در این بخش از اقتصاد کشور با کمک دولت، تسهیلات بانکی و شرکت های پتروشیمی فراهم شود.

وی در پایان با اشاره به لزوم جلوگیری از خام فروشی در صنایع پتروشیمی بر راه اندازی طرح های تبدیل متانول به بنزین در پتروشیمی ها تاکید کرد.

همچنین در ابتدای این جلسه احمد مهدوی ابهری دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گزارشی در خصوص نقش شرکت های پتروشیمی در شاخص های کلان اقتصاد ملی ارائه کرد که تولید قابل فروش 52,6 میلیون تنی محصولات پتروشیمی در سال 1402، اشتغال زایی مستقیم 143 هزار نفری و یک میلیون نفری در صنایع تکمیلی، رشد تولید محصولات صنعت پتروشیمی از 28.5 درصد برنامه سوم به 40.6 درصد در برنامه ششم و افزایش صادرات محصولات پتروشیمی از 67 میلیون تن بین سالهای 97 تا 99 به 82 میلیون تن در دولت سیزدهم ارائه کرد.

همچنین طبق این گزارش 56 طرح در دست اجرا در برنامه هفتم توسعه با میانگین وزنی پیشرفت فیزیکی 44 درصد و ظرفیت اسمی 35 میلیون تنی عملیاتی خواهد شد که 10 طرح بزرگ پتروشیمی در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
در این جلسه همچنین مدیران عامل شرکت ها و هلدینگ های پتروشیمی درباره راه حل های رفع مشکلات و مسائل این صنعت در تداوم توسعه صنایع و رشد تولید به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • نشست ایده پردازی ترویج گفتمان مقاومت در جامعه برگزار می‌شود
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس